Baeren Hotel, The Bear Inn

baeren hotel, the bear inn

Sunweb

  • 3 sterren
  • Verzorging: halfpension
Het driehonderd jaar oude Hotel Baeren ligt in Wilderswil, een klein en romantisch dorpje in Zwitserland. Vanaf hier is het zo'n drie kilometer naar de stad Interlaken en slechts 400 meter naar het treinstation van Wilderswil. Met de auto of trein sta je binnen een half uurtje rijden in het skigebied van Jungfrau Region. De kamers van het familiehotel zijn sfeervol ingericht met veel hout en warme kleuren; het prachtige uitzicht op de omliggende bergen maakt het plaatje compleet. Heb je na alle inspanningen op de piste geen zin om te koken? Schuif dan gezellig aan in het restaurant waar traditioneel Zwitserse gerechten en lokale specialiteiten worden bereid. Het is tenslotte vakantie! zwitserland jungfrau region wilderswil jungfrau region baeren hotel, the bear inn

Hotel Alpenblick

hotel alpenblick

Sunweb

  • 3 sterren
  • Verzorging: halfpension

Hotel Alpenblick is de perfecte uitvalsbasis om één van de mooiste gebieden van Zwitserland te ontdekken. Het hotel bevindt zich midden in het centrum en de skibus stopt vrijwel naast de deur.

De gezellige sfeer op dit adres en het lekkere eten, waarvoor wordt gezorgd in het restaurant, maken dit een fijne plek om iedere dag weer terug te komen na een sportieve dag op de piste. Bovendien is er een bar waar je samen kunt proosten met een lekker drankje en is het restaurant bekroond met een Michellinster.

zwitserland jungfrau region wilderswil jungfrau region hotel alpenblick