Aparthotel Kleinwalsertal Hotel

aparthotel kleinwalsertal hotel

Sunweb

  • 3 sterren
  • Verzorging: halfpension
Het rustig gelegen Aparthotel Kleinwalsertal is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Het is een gezellig, kindvriendelijk complex met vele faciliteiten. De kamers zijn comfortabel en ruim en vanaf je balkon heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving.

's-Morgens sta je snel op de piste, want de dichtstbijzijnde skiliften liggen op loopafstand van het hotel. Na een dag op de piste kun je de gezelligheid van de bar met livemuziek opzoeken, je reisgenoten uitdagen tot een spelletje kegelen, badminton of tafeltennis, even relaxen in de Finse sauna en een baantje trekken in het binnenbad. oostenrijk kleinwalsertal mittelberg kleinwalsertal aparthotel kleinwalsertal hotel

IFA Alpenrose Hotel

ifa alpenrose hotel

Sunweb

  • 3.5 sterren
  • Verzorging: halfpension

Dit comfortabele en kindvriendelijke IFA Alpenrose is rustig gelegen aan de rand van Mittelberg. Op slechts een paar honderd meter afstand van de stoeltjeslift en de kabelbaan Walmendinger Hornbahn Met een verwarmd binnenzwembad en een prachtige wellness is dit een ideale uitvalsbasis voor je skivakantie in het Kleinwalsertal.

Alle kamers zijn sfeervol en comfortabel intericht en bieden je een mooi uitzicht op het dal of de besneeuwde bergen.

oostenrijk kleinwalsertal mittelberg kleinwalsertal ifa alpenrose hotel

IFA Alpenhof Wildental Adults only

ifa alpenhof wildental adults only

Sunweb

  • 4 sterren
  • Verzorging: halfpension
Het comfortabele IFA Alpenhof Wildental is rustig gelegen aan de rand van Mittelberg. Op slechts honderd meter afstand van de stoeltjeslift en de kabelbaan Walmendinger Hornbahn Met een verwarmd binnenzwembad en een prachtige wellness is dit een ideale uitvalsbasis voor je skivakantie in het Kleinwalsertal. oostenrijk kleinwalsertal mittelberg kleinwalsertal ifa alpenhof wildental adults only

Aparthotel Kleinwalsertal Appartementen

aparthotel kleinwalsertal appartementen

Sunweb

  • 3 sterren
  • Verzorging: logies,logies ontbijt

Het rustig gelegen Aparthotel Kleinwalsertal is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Het is een gezellig, kindvriendelijk complex met vele faciliteiten. De appartementen  zijn comfortabel en ruim en vanaf je balkon heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving.

's-Morgens sta je snel op de piste, want de dichtstbijzijnde skiliften liggen op loopafstand van het hotel. Na een dag op de piste kun je de gezelligheid van de bar met livemuziek opzoeken, je reisgenoten uitdagen tot een spelletje kegelen, badminton of tafeltennis, even relaxen in de Finse sauna en een baantje trekken in het binnenbad.

oostenrijk kleinwalsertal mittelberg kleinwalsertal aparthotel kleinwalsertal appartementen